Засідання вчителів суспільствознавчих дисциплін

16 січня 2023 року відповідно до плану комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» та плану роботи міських педагогічних спільнот вчителів-предметників на базі ліцею «Гармонія» Знам’янської міської ради відбулося засідання вчителів суспільствознавчих дисциплін закладів загальної середньої освіти громади під назвою: «Застосування інноваційних технологій: теоретичні пошуки та практичні здобутки в умовах очного, дистанційного та змішаного навчання».

З вітальним словом виступив директор закладу освіти Рябич Олег Леонідович, привітавши учасників заходу, побажав успіху, натхнення, невтомного творчого пошуку та нових ідей у роботі з дітьми. Продовженням виступу директора стало коротке ознайомлення з історією та традиціями школи.

Під час засідання були підведенні підсумки проведення ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2022/2023 навчальному році та підсумки конкурсів учнівської творчості. Вчителям-предметникам висловлено подяку за невтомлену працю та наполегливість у підготовці учнів.

В умовах сьогодення суспільство зрозуміло, що всі сфери діяльності потребують трансформації, освіта не є винятком, тож актуальним питанням під час засідання педагогічної спільноти стало обговорення «Застосування інноваційних технологій: теоретичні пошуки та практичні здобутки в умовах очного, дистанційного та змішаного навчання».

Педагоги сучасності підтвердили, що попри виття сирен, перебої з електроенергією та зникненням інтернет-мережі, навчання учнівської молоді можливе.

Дякуємо адміністрації ліцею «Гармонія» Знам’янської міської ради за сприяння у організації та проведенні заходу (директор Рябич О.Л.).

Володимир Лисакович